Sobre nosaltres

DEBASA  som una empresa líder al sector de les pintures i decoració, amb una gran vocació de servei i atenció al client. Som fabricants i distribuïdors, estem especialitzats des de fa més de 25 anys a donar solucions per al tractament (preparació, protecció, acabat i manteniment) de superfícies de tota mena que necessitin ser tractades amb productes de qualitat.

Destinem els nostres esforços a aconseguir l'excel·lència a l'atenció al client, amb un assessorament tècnic de primer nivell i la millor gamma de productes. Tot això adaptant-se a les necessitats i possibilitats de cada client.

Disposem de dos punts de venda i assessorament a Barcelona ciutat, on podreu disposar de qualsevol dels nostres productes i rebre assessorament tècnic i formació, o plantejar qualsevol necessitat que requereixi la nostra col·laboració.

Els nostres valors principals es basen en la confiança, el servei i la dedicació. Tot això per donar les millors solucions i assolir la plena satisfacció dels nostres clients.
Nuestro equipo

Líderes en el sector

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Tratamientos para fachadas

Microcementos, fijadores, revestimientos lisos y rugosos, hidrofugantes, silicatos, pliolites, pinturas plásticas y acrílicas. Amplia gama de acabados y sistema tintométrico. 

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Tratamientos para interiores

 Pinturas plásticas, lacas y esmaltes. Productos de alta decoración, papel pintado, parqués y frisos. Todo tipo de acabados. Sistema tintométrico. 

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Tratamientos para suelos

 Morteros, imprimaciones y esmaltes epoxi, clorocaucho y poliuretano, de uno o dos componentes, con base acuosa o disolvente. Microcementos. Sistema tintométrico. 

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Pintura decorativa

Disponemos de avanzados equipos tintométricos y los mejores profesionales. Podemos replicar cualquier color en una amplia gama de productos para diferentes tratamientos y acabados. Disponemos de una amplia colección de cartas de colores para escoger.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Tratamientos para industria

Fabricantes de imprimaciones, pinturas y recubrimientos, para la protección de diferentes soportes que están sometidos a agresiones tanto físicas como químicas. Pinturas intumescentes para tratamientos pasivos contra el fuego. Sistema tintométrico industrial.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Tratamientos para madera

Barnices, lasures, saturadores, limpiadores, decapantes, tintes y aceites. Para interiores y exteriores. Productos de base acuosa y certificados para las soluciones más ecológicas.

Somos fabricantes